Екскурсія у Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького

22 листопада учні 10 і 11 класів навчальних закладів міста – учасники проекту «Плекаємо обдарованість» разом зі своїми вчителями біології відвідали  Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького. За дві години вони могли ознайомитися із сучасними методами дослідження біологічних об’єктів: світловою та електронною мікроскопією, методом культури клітин, рентгенографії, центрифугування, методами лабораторного контролю. Науковці закладу не тільки провели екскурсії лабораторіями, але й дали учням попрактикуватися на обладнанні, а також ознайомили із двома унікальними музеями – підків та історії університету.

На сьогодні в університеті навчається понад шість тисяч студентів денної і заочної форм навчання, ведеться підготовка магістрів за п’ятьма спеціальностями на факультетах: ветеринарної медицини (тут здійснюється підготовка лікарів та магістрів ветеринарної медицини, які займаються профілактикою, діагностикою і лікуванням хвороб тварин), біолого-технологічному (готує фахівців для тваринництва зі спеціальностей технології виробництва і переробки продукції тваринництва та водніх біоресурсів, харчових технологій (підготовка фахівців для роботи на підприємствах м’ясної і молочної промисловості, лабораторіях ветсанекспертизи), економіки та менеджменту та  ветеринарної гігієни, екології та права.

Було дуже цікаво і пізнавально!

Дякуємо за співпрацю вищому навчальному закладу, особлива подяка за організаційний та змістовий супровід доценту кафедри біотехнологій Гривулу Теодору Миколайовичу.

Методист НМЦО В. Олійник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.