Учителі основ здоров’я та біології навчальних закладів Львова з екскурсією відвідали Львівський хлібзавод №1 в рамках проекту «Навігатор по етикетках».

19 лютого учителі основ здоров’я та біології навчальних закладів Львова з екскурсією відвідали Львівський хлібзавод №1 в рамках проекту «Навігатор по етикетках».

Цей хлібозавод має столітньою традицією випікання хліба. Ще в  1908 на місці теперішнього підприємства працювала фірма «Меркурій», яка в 1939 році була націоналізована і перейменована в Львівський хлібозавод № 1. Тоді завдяки вигідному розташуванню поблизу залізничного вокзалу та по-домашньому смачному хлібу завод випікав рекордну кількість хліба – 220 т на добу.
У 2000 році пройшла масштабна модернізація підприємства. Учителі побачили у роботі сучасну лінію фірми «Gostol-Gopan» (Словенія).

 Сьогодні на хлібзаводі № 1 працює 400 осіб. Його потужність становить 115 тонн хлібобулочних виробів на добу. В асортименті виробничого підрозділу – 19 найменувань хлібобулочних виробів та 11 сортів хліба, а ще унікальний «живий» сухий хлібний квас і панірувальні сухарі.

Нам запропонували дегустацію нових за рецептурою хлібобулочних виробів, розповіли про сучасні тенденції у випіканні та споживанні хліба, дали практичні поради щодо випікання виробів у домашніх умовах та правилах зберігання цієї продукції.

Дякуємо піар-директору підприємства Оксані Гальчинській за організацію і супровід заходу!

Долучайтеся до наших наступних екскурсій!

Методист НМЦО Валентина Олійник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *